Vliegplein – OS Beerst : 2 – 3

In een corona aangepaste omgeving, spelers moeten zich buiten omkleden, begonnen 2 enthousiaste ploegen aan de wedstrijd. Beerst pakte uit met enkele positiewissels en pakte uit met fris en collectief mooi voetbal. Vliegplein had enkele individuele flitsers in hun rangen maar Beerst behield achterin de controle. Beerst mocht enkele keren aanleggen maar de pogingen van Stijn, Jonas en Nicolas misten de goede richting. Jonas was met een goed geplaatste kopbal dicht bij de openingstreffer maar de thuisdoelman bracht redding. Vliegplein kon op een tegenaanval vanop rechts voorzetten, de concentratie was even weg in de bezoekende defensie en Vliegplein kon de scoren openen. De 1-0 werd de ruststand.
De thuisploeg wist in de beginfase van de tweede helft licht veldoverwicht af te dwingen, maar gaandeweg wisten Nicolas en Mike het middenveld terug in handen te nemen.
Jonas mocht aanleggen, de thuisdoelman verkeek zich op het grond scherend schot en de gelijkmaker stond op het bord. Beerst kreeg vleugels en een goed opzittende Serge kon enkele minuten later een tweede keer scoren. De thuisploeg slaagde er niet meer in een vuist te maken en het was Mike die Beerst op 1-3 bracht. De wedstrijd was gespeeld. In de slotfase kon Vliegplein nog milderen met een ver schot.
Mooie zege van Beerst na een collectief sterke prestatie. (MS)

Scroll naar top